Thursday, October 21, 2010

New Arrival

Dear Diary,
I’ve been quiet for sometime without any entry. It is not that I am bored with blogging but I’m taking my own sweet time getting to know someone new. A guy….a very special guy. As most of us know, the beginning of a relationship is very special and time consuming; I have to take some time off from blogging.
Before all of you start thinking I’m having an affair, I would like to introduce to everybody MUHAMMAD SYAHIR IRFAN, my new bundle of joy and the latest addition to our family. Alhamdulillah, I’ve safely delivered a healthy baby boy on 4 October 2010 at 4:43pm. He weighs 3.84kg at birth. Huge!!!






9 notes of inspiration:

Zaidah M said...

Congratulations, Unai! :)

zarin said...

wow!3.84kg!! congrats dear!

Fith said...

Salam kak,
kunjung balas,what a nice blog!
nanti fith link-kan di blog fith,boleh yer?
oh btw,congratulations on your new born!bestnya ada baby lagi...moga baby irfan membesar sebagai mujahid terbilang!

take care

ERMAYUM said...

congrats again rupa sapa ye putih nya :) macam bapak dia la

Mummy Nana said...

Congrat's Again.. comelnya dia.... mesti abang ngan kakak seronok jek dpt main ngan adik....
btw, nanti Unai tlg PM me ur home address boleh... thanks

rzaharey@gmail.com

Unaizah said...

Zaidah - Thanks dear...

Zarin - Tq. Besarkan hihi. Kami pun terkejut time nurse sebut berat. Tu pun dah puas control tak nak baby besar, alih-alih besar gak.

Fith - Akak dah pun link your blog to mine hihihi. Thank you.... Insya Allah....amin.

Ermayum - Trima kasih... Mcm bapak dia ke? Kami nampak sebijik mcm abg dia time baby dulu. Yg beza si abg kulit gelap, si adik kulit cerah.

Mummy Nana - Tima kacih.... Memang pun abang and kakak seronok dpt adik lagi. Masing-masing sibuk nak tolong itu ini. Takut diorang buat macam anak patung je hihihi.

Pink Stilettos said...

Hi kak! Congratulations on ur new bundle of joy! bestnya dpt baby kan? hehe. have fun getting to know him! :)

aS_c0mei said...

congrates akak!!walaupon dah terlambat.hihihi....

tembam bam la dia.mesti skrang dah bertambah berat dia.

anyway,selamat berpantang!akak pantang kat kl ke tu?*tanya macam saya nak g melawat je.kuikui*

Unaizah said...

Iza - Thanks. Mestila best n syukur sgt dpt baby. Rezeki Allah bagi...

As - Thanks. Last check berat dia dah 3.9kg....rasanya sekarang lagi berat kot sebab asal bukak mata je nak menyusu hihihi. Akak pantang di kl je. Tak balik kampung pun. First few days lepas bersalin tu dok jap kat rumah mertua tp tak boleh lama sebab anak sekolah.