Thursday, June 30, 2011

A Decade Ago

Dear Diary,

A decade of being together

A decade of married life with ups and downs

A wish to be together forever till death do us part

A blessed life with 3 most treasured gifts from Allah

~ Kat masjid ni la kami dinikahkan 10 tahun lepas ~

A decade ago, dear Hubby, we were married with lafaz akad & nikah. I wouldn’t trade anything that has happened in the past 10 years for anything else in this world. May Allah bind our jodoh forever and bless our life with happiness.

7 notes of inspiration:

Fith said...

wahhh sudah 10tahun!congrates!
moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

maya amir said...

unai... happy anniversary dear:)u know what, u & your hubby mmg ade iras..sejuk jodoh org tua cakap.. amin!

p/s : suke tgk korang..suweeet couple:)

Rina NAR said...

happy 10th anniversary, sama mcm i jgk la :D

Zakian Sulhi said...

a decade huh? wow..congratulations

Unaizah said...

Fith - Mudah-mudahan....tq

Maya - Tq tq...ramai gak kata kami ada iras. Tpkan kdg-kdg panas gak hahahaha.

Rina - Sama ye...kita sama-sama count the years nanti

Kian - Cam tak caya ja!!! Rasa mcm baru je. Tup tup dah 10 tahun.

Ermayum said...

nikah kat masjid tu ke? :)

happy anniversary - panjang jodoh dunia akhirat

Unaizah said...

Ermayum - Kat masjid tu la kami nikah. Kebetulan my sis pun nikah kat situ last mth, so terus amik gambar kenangan for 10th anniversary ni. Thank you for the doa...amin.