Saturday, March 26, 2011

Birthday Wish for My Princess

Dear Diary,

Alhamdulillah, today is Zarra’s 3rd birthday.


“Ya Allah, jadikanlah puteriku Nur Zarra Zulaika seorang anak yang solehah, yang sihat, yang bijak dan yang berjaya. Seorang puteri yang lembut hati dan yang selalu patuh kepada perintah Mu.” Amin…

“Zarra, Mama loves you always and forever…”

Ps: Full story on Zarra’s birthday will be posted soon. Our schedule for today is quite hectic, full from morning till night. First thing in the morning, Irfan is due for his 5th month’s check-up in DEMC, Shah Alam. Then, we’ll be going to Mont Kiara for Zarra’s birthday lunch. After that, back to Shah Alam to my in law’s house. Rest a bit then off to Royale Chulan for a wedding.

11 notes of inspiration:

ICA said...

Happy birthday Zarra. What an adorable girl. Semoga jadi anak yg solehah bila besar nanti... Amin..amin...amin.

have a fantastic day today on your birthday...:))

lemongrass said...

Happy birthday gorgeously sweet Zarra. May your life be always blessed and filled with joy, surrounded by people you love and who love you.

aS_c0mei said...

comelnya zarra pakai tudung!hihi.anyway,happy birthday zarra!semoga menjadi anak yg solehah & berbakti kpd ibu bapa bila besar nanti k....

Sekamar Rindu said...

salam...

happy besday to Zarra..

folo blog puan..:)...**23

Mummy Nana said...

Happy Birthday Zarra... So cute with hjab.....Semoga menjadi anak yang solehah dan sayang ibu bapa... Amin..... Muahh..muahhh....

zarin said...

happy birthday sweet zarra
bila nk jumpa aunty ni? nanti aunty bagi b'day kek ehehe :D

Zakian Sulhi said...

happy birthday Dr. Zarra..hahaha..i had fun!

Ermayum said...

zara dah kurus and she looks so cunnnn macam wanita melayu terakhir gitu stay slim tau zarra heheh

Unaizah said...

Zarra said thank you to everybody..

Ica - Dari pagi dia dok sibuk birthday to you, birthday to you hihi..

Lemongrass - Thank you

As - Amin..

Sekamar Rindu - Welcome! Welcome! Terima kasih sudi singgah kat blog yg tak seberapa ni. Jangan serik utk datang lagi dan lagi dan lagi...

Mummy Nana - Hijab tok dia beli masa naik haji last year. Amin..

Zarin - Tu la tak tau la blh jumpa aunty sebab mama tak pandai drive.

Pak Su - Glad you did!!! Purposely ajak you so you can release some stress... Tak habis-habis dgn doktor dia. Amin, mudah-mudahan jadi betul la doktor bila besar nanti.

Ermayum - Dia dah slim melim. Mama dia yg dok naik tak turun-turun.

maya amir said...

i rase mcm dah tinggal komen smlm..eh tak eh? happy bday zarra..canteknye ie..nanti beso, cantik mcm mumy die:) mata bulat:)

Unaizah said...

Maya - Thank you, thank you... Alamak kena puji la...aduh malu i!!! Tapikan kita rasa biasa-biasa je... Kurniaan Allah, syukur!