Monday, December 12, 2011

Spectacles

Dear Diary,

What attract small children to spectacles? Why they like to snatch spectacles from people’s face? Why they like it so much?

The latest masterpiece by my beloved baby Irfan….

My spectacles’ end fate at Irfan’s hands

5 notes of inspiration:

Lady Lavender said...

irfan nak suruh mama bergaya dgn spec baru le tuu hehee..

Chik Att said...

itulah nasib org bercermin mata ...

cermin mata pun dah mahal sekrang ... every year kena spend .... untuknya

Unaizah said...

Lady Lavender - Time bergaya dgn spec baru memang mama suka tp time nak bayar utk spec baru tu yg mama nak nangis huhuhu....

Chik Att - Memang mahal.... Terkejut saya pi buat spec baru. Bukan setakat lens je mahal, frames pun mahal-mahal belaka.

Ermayum said...

kalau unai pakai contact lens mesti irfan tak leh buat apa takkan dia nak korek mata unai kan heheeh

Unaizah said...

Ermayum - Unai pakai both cermin mata & lens. Tp kalau kat rumah selalunya pakai spek je senang. Lens ni kena extra care sikit.