Friday, January 28, 2011

Cousins & Sizes

Dear Diary,


These are pictures of Zarra with her cousins, Adilah (my brother’s daughter) and Rayyan (my brother-in-law’s son). All three of them have one thing in common – AGE. They are all now 2 years old (going to be 3 years old this year). Look at their sizes. My daughter is big and tall for her age, I think. Even now if I want to buy her clothes, I’ll look for clothing sized ages 5-6 years.


This is her latest picture. Do you see any difference? Well, she has slimmed down a bit and became slender after her bout with diarrhea. Tak kisahlah dia saiz besar, asalkan dia sihat. Manalah tahu besar nanti boleh jadi part time model hihihi.

7 notes of inspiration:

Rina NAR said...

mak Ai...UNai 1st photo tu... so debab...cute nya!.i rasa your daughter is taller thn my lil hana...she's so petite..this yr dh nk msk 4thn dah heheheeh

aS_c0mei said...

ha ah la.kalau compare 2 gambar tu mmg berbeza!mmg nampak selim melim gitewww.hehehe...takpe la zarra,slim or chubby,zaraa tetap chumeeelll...nanti kalau jadi model,jangan lupakan auntie k?akakakaka

Ermayum said...

nampak tinggi lagi dah kurus hhehe
xpa zarra you can be pluss size model supermodel hehe

maya amir said...

aah laa die slimmer a bit.. tapi menten comel lagik:)

p/s : mcm iras hasya anak zarin:)

Zakian Sulhi said...

Zarra memang champion! =)

Mummy Nana said...

Kalau diri sebelah anak I Husayn mesti jauh beza.. padahal Husayn thn nie nak masuk 5 thn... kecik jek...

Unaizah said...

Rina - Debabkan hahahaha!! Time badan dia gebu tu, i suka gomol dia..peluk dia kuat-kuat.

As - Thank you auntie... Kalau bagitau dia ni, mau senyum tak berenti.

Ermayum - Hahaha, tak kisah la apa size pun...model you. Ada gak mak cam Unai ni...

Maya - Thank you... Sejak dia kurus ni, i pun nampak ada persamaan.

Kian - Lately ni dah pandai buli orang. Irfan la jd mangsa. Dgn Rayyan pun dia dah tak takut...

Mummy Nana - Husayn petite hihihi..