Wednesday, January 5, 2011

O Mood, Where Art Thou?

Dear Diary,

Kenapa le mood utk berblogging hilang entah ke mana tp mood bermalas-malasan yg asyik datang bertandang? So many stories to tell but don't know why susah benar nak write up an entry.

Since ada new baby ni, if ada masa terluang je sure mata pun terus rasa berat. Makan pun dah tak kisah sangat, tidur lebih penting. I'm sooo tired. Bukan penat apa, more towards kurang tidur je. Furthermore, Imran dah masuk darjah 1; so my daily routine pun kena la adjust.

Hopefully, I'll find ways to fit blogging in my routine. Soon real soon...

6 notes of inspiration:

zarin said...

takpe, take your time babe! and take care ye!

aS_c0mei said...

sian akak.saya ni byk tidur,tidur utk akak aci tak?gurau jeee.jgn marahhhh...hiihihi

teringat saya masuk darjah 1 dulu.tak sabar nya nak sekolah!kekekek...

akak pun fulltime housewife jugak kan?

ICA said...

Unai, that's normal...being a mom mmg ada 1001 things to do & get done. Takpa, take your time, rest well and when you feel like it...just blog away.

Mummy Nana said...

Eh sama cam I.... mood bermalas malasan tu selalu jek hinggap... walaupun anak kecik I dah nak masuk 2thn dah..
Xpe... u need all the rest... anak u kecik lagi.. nak adjust balik mest take time... and maybe kta dah tua kot... heheh...take care ok

idadanial said...

banyak kan rehat n jgn lupa makan ikut time.. Unaizah kena kuat n kena byk sabar. Memula ni maybe susah nak sesuaikan diri dgn perkara2 yg baru..lelama nanti okay lah tu..take care ok?

Unaizah said...

Zarin - Ikut hati nak blog macam-macam tp kudrat tak terdaya. Taking my own sweet time, so most of my entries agak backdated le. Cite lama hahaha!!!

As - If blh, memang akak minta tolong As tido utk akak. Kadang-kadang baru nak terlelap or baru nak ngadap laptop, baby nangis/bangun. Dah terbantut hasrat hati. Akak mcm As gak la...fulltime housewife.

Ica - That's what I'm doing. Curi-curi masa nak blog. Nak habiskan 1 entry pun berhari-hari. So, bear with me kay as my entries will be cite lama.

Mummy Nana - Betul gak cakap you. Age is a factor also. Dah secergas dulu muda-muda.

Cicik - Memang tengah adjusting schedule sekarang ni. Sementara nak jadi rutin tu ambik masa jugak la. Will try to makan ikut time tp makan apa yg sempat je la. Tak leh nak really sit down and enjoy the meals.