Monday, March 19, 2012

Morning View

Dear Diary,

Good morning everyone! Rise and shine….

These are morning views from my balcony

The sky

:

:

The landscapes

:

:

The structures

:

:

The traffic

:

:

4 notes of inspiration:

Ermayum said...

wow banyak nya benda leh nampak dari umah u - bila nak buat housewarming nak dtg ni tak sabaoo ni hheeheh

Unaizah said...

Ermayum - Tak tau la bila nak buat housewarming. Macam tipis je harapan hihihi. Hajat hati memang nak buat tp tak tau bila. Senang mcm ni je - my house is always open. Datang je, tak yah tunggu housewarming.

Lady Lavender said...

bila tengok gambar2 ni serious tetiba jadi rindu giler pada tanah air! Berbeza sungguh panarorama antara 2 negara.

Unaizah said...

Lady Lavender - Buat sementara waktu ni terpaksalah tengok dari jauh ye. Kita kena la make the best out of what we have. Nanti-nanti akak dah balik sini, sure rindukan cuaca empat musim.